Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg
Uncle Ben's Édes-savanyú mártás, 1 db közepes kígyóuborka (kb. 20 dkg), 20 dkg
gomba, 1 db padlizsán (kb. 20 dkg) 1 kis fej karfiol (kb. 20 dkg) 0,5 dl olaj,
liszt, só, bors, zöldpetrezselyem, 250 g Uncle Ben's Hosszúszemű rizs.
Elkészítése: A megmosott és
megtisztított gombát, padlizsánt és uborkát apró kockára vágjuk. Az olajban a gombát
kezdjük pirítani, 4-5 perc után hozzáadjuk a padlizsánt és az uborkát. ízlés
szerint fűszerezzük és további 5 perc után az Uncle Ben's Édes-savanyú mártást
is hozzáadjuk. Ezzel készre pároljuk. Eközben a rózsáira szedett karfiolt
vízgőzben puhára pároljuk, és a kész mártáshoz keverjük.
A mártás elkészítése közben a
leírás szerint megfőzzük az Uncle Ben's rizsből a köretet. Tálaláskor a
rizsköretet zöldpetrezselyemmel megszórjuk.
Elkészítés ideje: 45 perc
1 adag energiatartalma: 468 kcal