2013. március 27., szerda

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK PILLANATOK ALATT EGÉSZSÉGES ÉS VÁLTOZATOS ÍZŰ ÉTELEKET?



Az Uncle Ben's® nagyszerű receptek gyűjteményét kínálja. Az Uncle Ben's® Ínyencmártások segítségével pillanatok alatt a legváltozatosabb finomságokkal lepheti meg családját! Mi lehet ezeknek az ízeknek a titka? Talán a természetesség. Ínyencalapjaink egyáltalán nem tartalmaznak mesterséges színezéket vagy ételízesítőt. A csomagolás különleges vákuumtechnológiájának köszönhetően tartósítószerre sincs szükség. Ellenben ott a sok egészséges, ropogós, friss zöldség, és a finom, különleges fűszerek. Ha az Uncle Ben's® ínyencmártásokat választja, egészséges és ínycsiklandó ételeinek ízére soha nem fog ráunni a család.
Családja étrendjét az Uncle Ben's® kiváló minőségű rizseivel változatossá és sokoldalúvá teheti. Ha egészségesen, kiegyensúlyozottan étkezünk, táplálékaink 55 %-a szénhidrátokból áll. A hosszúszemű, a barna, az illatos Basmati és Thai Uncle Ben's® rizsek bármelyike természetes vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, egészséges szénhidrátforrás. Ráadásul az Uncle Ben's® rizsek l0 perc alatt elkészíthetők. Újdonságunknak, az Uncle Ben's® Express Rizsnek azonban még ennyire időre sincs szüksége, mikrohullámú sütőben két perc alatt kész.
Az Uncle Ben's® ételek rendkívül praktikusan, gyorsan elkészíthetők, hússal vagy hús nélkül is kiválóak! Elkészítésükhöz sok örömet, fogyasztásokhoz pedig jó étvágyat kívánunk!