Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete

Oldalak

  • Főoldal
  • Receptsuli
  • MAGYAROS ÍZEK
  • Barangolás Nagy-Magyarországon
  • Francia szakácskönyv
  • Olasz receptek
  • Ázsiai ízek
  • Az Ibériai konyha
  • Saláták könyve
  • A német konyha ételei
  • Európa Konyhaművészete
  • Cukrászda a neten
  • hűsítők, jeges csemegék
  • Szendvicsparádé
  • Eltevések könyve

2013. március 15., péntek

Libanon ízei



Almadesszert (Baalbek)
Arab lapos kenyér (Zatta)
Arab saslik
Batáta bil kuzbara (szegény ember békája)
Bejrúti szilva-különlegeség
Diós sütemény (Carabeige aleppo)
Egyszerű padlizsánpüré
Északi kebbe
Fahéjas húsgombóc
Fattús (kenyérsaláta)
Fokhagymamártás
Frake
Fügedzsem
Grillben sült banánkarika
Iráni joghurt
Kebbe
Kebbe labnie
Libanoni aprósütemény
Libanoni leves
Makdúsz batendzsán (töltött padlizsán befőtt)
Párolt bárányvese
Roston sült csirke szárny - a híres bejrúti Yildiz...
Sajtos gyümölcs
Sajttal töltött paradicsom
Sajtos padlizsán
Szánbúszik (húsos pite)
Szezámmag-mártás
Szezámmag-mártás padlizsánnal (Mutabbal) (Libanon)...
Szfiha
Tabbuli (egy népszerű vegyes saláta)
Tabúle
Tázsen bil számák (sült tengeri süllő szezámpasztá...
Tejszínhabos rebarbara málnaszörppel
Tejszínes csirke (Ilkbahar tavugu)
Tört búza hússal


Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Histats

Képablak téma. Üzemeltető: Blogger.