Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 16., szombat
Mandulatejes üdítő (Kuvait)
4,5 dl víz, 25 dkg cukor, mandulatej, jeges víz.
Készítsünk sűrű szirupot a vízből, cukorból. Hűtsük le.
Fogyasztás előtt öntsünk minden pohárba ízlés szerint a szirupból, mandulatejből, jeges vízből. Szalmaszállal kínáljuk.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal