Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg
Uncle Ben's Csípős Szecsuáni mártás, 50 dkg kicsontozott karaj, 8 dkg
zöldborsó, 8 dkg zöldbab 8 dkg gomba, 1 fej brokkoli (kb. 16-20 dkg), 0,5 dl
olaj, 5 dkg margarin, só, bors, zöldpetrezselyem 250 g Uncle Ben's Hosszúszemű rizs.
Elkészítése: Az előkészített
bordaszeleteket húsverő kalapáccsal kiverjük, enyhén megsózzuk, lisztbe
mártjuk, s az olajon szép pirosra sütjük.
A hússzeleteket kiszedjük az
edényből, s a visszamaradt olajban a megmosott, kockára vágott gombát
megpirítjuk. Sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel ízesítjük.
Pirítás után hozzáadjuk az Uncle
Ben's Szecsuáni mártást és összeforraljuk vele.
Időközben egy másik edényben
margarinon megpároljuk a brokkolit, hozzáadjuk a zöldborsót, valamint a
zöldbabot.
Közben elkészítjük a leírás
szerint az Uncle Ben's rizsből a köretet.
Tálaláskor a rizst a tányérra
tesszük, s körberakjuk a zöldségfélékkel.
A tányér közepére helyezzünk 2
szelet húst és a gombás, szecsuáni raguval tálaljuk.
Elkészítés ideje: 40 perc
1 adag energiatartalma: 745 kcal