2013. március 27., szerda

SZÁRNYASMÁJ SZELETEK PIKÁNS MÓDRA



Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Uncle Ben's Édes-pikáns mártás, 40 dkg csirkemáj, 1 db zöldpaprika, 0,5 dl olaj, só, bors, majoránna, zöldpetrezselyem, 2 tasak Uncle Ben's Hosszúszemű Express rizs.
Elkészítése: A csirkemájat apró kockára vágjuk, majd az olajban megpirítjuk. Ízlés szerint sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük. Félig kész állapotában hozzáadjuk a vékony karikákra vágott zöldpaprikát és az egészet készre, pirítjuk (kb. 10 perc). Ezt követően ráöntjük az Uncle Ben's Édes-pikáns mártást és 2-3 percig forraljuk.
A mártás elkészítése közben a leírás szerint megfőzzük az Uncle Ben's rizsből a köretet. Tálaláskor a rizsköretet zöldpetrezselyem csokorral díszítjük.
Elkészítés ideje: 15 perc
1 adag energiatartalma: 552 kcal