Hozzávalók: 4 szelet kenyér, a
héja nélkül, 6 ek. vaj, 17 dkg megfőzött és meghámozott garnélarák. 1/2
kiskanál chilipaprika-por, 1/4 kiskanál paprika, 1/4 kiskanál kömény só, bors
A díszítéshez vízitorma
Elkészítés:
A kenyérszeleteket félbevágjuk,
és mind a két oldalukat megkenjük 2 ek. vajjal. Sütőlapra helyezzük őket, és
180 Celsius-fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük, amíg aranybarna
színű nem lesz. Melegen tartjuk. A maradék vajat egy kis lábosban
megolvasztjuk, beletesszük a garnélákat, a fűszereket és az ízesítőket, majd
alaposan megkeverjük. Teljesen átforrósítjuk, és a kenyérszeletek tetejére
kanalazzuk. Vizitormával díszítjük, és melegen tálaljuk.