Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. június 30., vasárnap
Amerikai burgonya
Hozzávalók: 60 dkg burgonya, 10 dkg császárszalonna, só, őrölt bors
Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágva egy-egy szelet császárszalonnát helyezünk rá. Sózzuk, borsozzuk, és sütőben puhára sütjük.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal