Hozzávalók: 4 db csirkecomb, 1/2
teáskanál fehér bors, só, 2 teáskanál édesnemes paprika, 2 tojás, 8 evőkanál
kókuszreszelék, 6 evőkanál vaj, 1/2 doboz ananász körszelet, 1 narancs, 20 dkg
főtt rizs, 10 dkg mazsola.
Fűszerezzük sóval, borssal a
kettévágott csirkecom-bokat, majd jól elkevert tojásos-kókuszos masszában
hempergessük meg. Olvasszuk fől a vajat, tegyük rá a panírozott combokat és
szorosan lefedve süssük ki. A mazsolát áztassuk be kevés langyos vízbe, majd ha
jól megduzzadt, forró vajon futtassuk meg, keverjük össze a főtt rizzsel, és
adjuk a csirkecombok mellé kí-sérőnek. Díszítsük a tálat narancskockákkal és
ananász körszeletekkel.