2013. március 27., szerda

CSÍPŐS SZECSUANI BORJÚRAGU



Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Uncle Ben's® Csípős Szecsuáni mártás 40 dkg borjúcomb, 1 kisebb karalábé (kb. 80 g), 8 dkg gomba, 8 dkg zöldborsó, 40 dkg fussili (csavart) tészta 0,5 dl olaj, só, bors, zöldpetrezselyem.
Elkészítés: Az apró kockára vágott (1 cm x l cm) borjúhúst az olajban, lassú tűzön 15-20 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk az időközben megtisztított, kockára vágott karalábét. 5-6 percnyi pirítást követően beletesszük a zöldborsót, majd 5-6 perc múlva a gombát. A zöldségeket és a borjúhúst további 10 perc alatt, együtt puhára pároljuk. Ízlés szerint sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel meghintjük, majd hozzáadjuk az Uncle Ben's Csípős Szecsuáni mártást. Forrást követően tálaljuk.
A ragu elkészítése közben a tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és a Szecsuáni borjúhoz köretnek adjuk.
Elkészítési ideje: 45 perc
Energiatartalma: 738 kcal