Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg
Uncle Ben's® Csípős Szecsuáni mártás 40 dkg borjúcomb, 1 kisebb karalábé (kb.
80 g), 8 dkg gomba, 8 dkg zöldborsó, 40 dkg fussili (csavart) tészta 0,5 dl
olaj, só, bors, zöldpetrezselyem.
Elkészítés: Az apró kockára
vágott (1 cm x l cm) borjúhúst az olajban, lassú tűzön 15-20 percig pirítjuk, majd
hozzáadjuk az időközben megtisztított, kockára vágott karalábét. 5-6 percnyi
pirítást követően beletesszük a zöldborsót, majd 5-6 perc múlva a gombát. A
zöldségeket és a borjúhúst további 10 perc alatt, együtt puhára pároljuk. Ízlés
szerint sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel meghintjük, majd hozzáadjuk az
Uncle Ben's Csípős Szecsuáni mártást. Forrást követően tálaljuk.
A ragu elkészítése közben a
tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és a Szecsuáni borjúhoz köretnek adjuk.
Elkészítési ideje: 45 perc
Energiatartalma: 738 kcal