Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Uncle Ben's Édes-savanyú mártás
ananásszal, 40 dkg csirkemell, 8 dkg gomba, 3 db ananászkarika konzerv (kb. 60
g) 0,5 dl olaj, só, bors, 250 g Uncle Ben's
Hosszúszemű rizs.
Elkészítése: A csirkehúst apró
kockára vágjuk és főzőedényben, kevés olajon 5-6 percig pirítjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott gombát,
ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük, s további 2-3 percig pirítjuk.
Az így kapott ragut az Uncle
Ben's Édes-savanyú ananászos mártással és 1/2 liter, forró vízzel felöntjük, s
belekeverjük a nyers Uncle Ben's rizst. 5-6 percig erősen forraljuk, közben
megkeverjük, majd további 5-6 percig lassú tűzön készre pároljuk.
Tálaláskor ananászkarikával
díszítjük.
Elkészítés ideje: 35 perc
1 adag energiatartalma: 671 Kcal