2013. március 27., szerda

CSIRKEHÚSSAL TÖLTÖTT GOMBA INDIAI CURRYS MÁRTÁSSAL



Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Uncle Ben's Indiai curry mártás, 20 dkg darált hús (csirkemell), 60 dkg sampinyon gomba, 8 dkg sárgabarackkonzerv, 4 dkg mazsola (cukros vízben áztatva), 4 db tojás, 1 db banán, só, bors zsemlemorzsa panírozáshoz, liszt, olaj 250 g Uncle Ben's Hosszúszemű rizs.
Elkészítése: A darált húst kevés olajon megpirítjuk, enyhén megsózzuk, borsozzuk. 5-6 perc, pirítás után hozzáadjuk az apró kockára vágott banánt és sárgabarackot, majd lehűtjük. Tojással masszát gyúrunk belőle.
A gombákat egyenként a masszával megtöltjük, majd egy hasonló méretű töltött gombával összefordítjuk.
Lisztbe, tojásba és morzsába forgatva bundázzuk, majd forró, bő olajban aranysárgára sütjük. Uncle Ben's rizst a leírás szerint elkészítjük.
Tálaláskor a gombát a tányérra helyezzük a felforrósított Uncle Ben's Indiai currys mártással leöntjük, s mazsolás rizzsel tálaljuk.
Elkészítés ideje: 35 perc
1 adag energiatartalma: 675 kcal