2013. március 27., szerda

MEXIKÓI CHILIS PULYKAPECSENYE



Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Uncle Ben's Mexikói chili mártás, 40 dkg filézett pulykamell, 12 dkg sampinyon gomba, 8 dkg párolt zöldborsó (konzerv vagy mélyhűtött), 250 g Uncle Ben's hosszúszemű rizs, 0,5 dl olaj, só, bors.
Elkészítése: A vékony csíkokra vágott pulykamellet fonó olajban gyors tűzön 5-6 percig pirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük, majd hozzáadjuk az idő közben megmosott, meghámozott és szeletekre vágott gombát. További 4-5 percet pirítjuk. Hozzáadjuk az Uncle Ben's Mexikói chili-szószt és összeforraljuk vele.
Amíg a húst elkészítjük az Uncle Ben's rizsből a leírás szerint megfőzzük a köretet.
Az elkészült Uncle Ben's Mexikói chili-szószos pecsenyét tálaláskor megszórjuk a felmelegített zöldborsóval és Uncle Ben's rizzsel körítjük. A rizst vágott zöldpetrezselyemmel díszítjük.
Elkészítés ideje: 25 perc
1 adag energiatartalma: 580 kcal