Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 20., szerda
Tengerparti előétel Elefántcsontpart
Hozzávalók: 1 papaja vagy sárgadinnye 6 felé vágva, 1 ek. citromlé, bors, só.
Vágjuk ki a papajából a belsejét és vágjuk szeletekre. Locsoljuk meg citromlével, szórjuk be borssal, sóval. Hűtve tálaljuk.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal