Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg
Uncle Ben's Thaiföldi szezámmagos mártás, 4 db csirkecomb, 1 db
pritaminpaprika, 1 db (közepes) padlizsán, 8 dkg gomba, 1 fej kínai kel, 40 dk
csuszatészta, 8 dkg reszelt sajt, 0,5 dl olaj, só, bors, zöldpetrezselyem.
Elkészítése: A csirkecombokat
besózzuk, majd lisztbe forgatás után félig megsütjük. Kockára vágjuk a
pritaminpaprikát, a gombát, a padlizsánt, s a csirkecombok kisütése után
megmaradt olajban megpirítjuk. Amikor félig megpirultak a zöldségek,
hozzáöntjük az Uncle Ben's Thaiföldi szezámmagos mártást, ízlés szerint sóval,
borssal, zöldpetrezselyemmel fűszerezzük és félretesszük, de nem forraljuk
össze.
A zöldségek pirítása közben a
csuszatésztát bő, sós vízben félig megfőzzük, majd leszűrjük. Tűzálló tálba
tesszük a csuszatésztát, ráhelyezzük a félig megsült csirkecombokat, majd az
egészet leöntjük a zöldségekkel dúsított Uncle Ben's Thaiföldi szezámmagos
mártással. Tetejére rászórjuk a reszelt sajtot és forró sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük.
Elkészítés ideje: 45 perc
1 adag energiatartalma: 970 kcal